maanantai 14. joulukuuta 2009

Ollako vaiko eikö olla

Tyypillinen naiseton kastematomies valittaa kuinka miten turhaa naisia on edes yrittää lähestyä, kun aina tulee pakit. Samaan aikaan nämä Notre Damen kellonsoittajat väittävät että heillä on varaa hylätä jopa puolet naisista pelkän ulkonäön perusteella. Kun päättely viedään johdonmukaiseen loppuun tulos on: kauniit muijat eivät anna, rumia ei haluta lähestyä ja selibaatti vituttaa. Seuraava kastematomiehen päättely sai kuitenkin jopa minut hiljaiseksi:
Vaikka amikset saisivat enempi pillua, entä sitten?

Jos ajatellaan itsekkäästi, tuoreimpien panokokemusteni pohjalta voin todeta seksin olevan vain äärimmäisen jännittävä harrastus. Eräänlainen lievähkö huume, johon on luonnostansa koukussa.  (Tietenkin extra-koukuttavana elementtinä on nautinnon tuottaminen toiselle ja naisen seksuaalisuuden "kontrollointi").  Lisäksi seksi on varsin yksinkertaista, siinä on helppoa olla hyvä
(tai sitten itselleni osui vain hyvä opettaja). Tietenkin omat ja toisen fyysiset avut sekä mielikuvitus/kekseliäisyys, huumorintaju, luonteiden sopivuus ja tietenkin pahanlaatuinen pervous tuo jännää lisää.  :-P

Missään tapauksessa kyseessä ei ole elämää suurempi asia, mistä kannattaisi amiksille olla kateellinen. (vaikka flaksin käyminen amikselle on helvetin epäreilua.)













Kiinnostuneet voivat googlata tekstin alkuperäisen kirjoituksen, jonka kirjoittajalle sanoisin: yrittäkää nyt jo saatana vieköön päättää onko se pilluttomuus elämän suurin tragedia, vai onko pillun saaminen vain eräänlainen jännä sivutoiminen harrastus, johon osallistuvia ei ole mitään syytä kadehtia.

This world may have failed you, It doesn't give you reason why. You could have chosen a different path in life.
-Within Temptation, Angels

2 kommenttia:

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Hahah ; ) Tämä blogi oli okein löyty jolla saa kevennettyä päivää useamminkin ; )

--

En itsekään tosiasiassa anna kovinkaan paljon painoarvoa MAT teorialle yksinkertaisessa populistisessa muodossaan, mutta se on tieteellinen täysin kiistaton fakta, että naisten ja miesten seksuaalinen halu on täysin eri luokkaa.

Ei kait tarvitse olla käynyt kuin kaksi luokkaa kansalaiskoulua, että osaa ynnätä, että vapaassa maailmassa/markkinoilla tämä tuo valtaa enemmän toiselle sukupuolelle ihmissuhde kentässä?

Toinen hallitsee tavaraa/palvelua jota toisen tekee voimakkaasti mieli.

Ei kai tämän oivaltaminen niin kovin vaikeaa pitäisi olla - jos haluaa vaan rehellinen olla (eikä ole muita syitä kieltää tätä asiaa ... esim oma kiukkuinen vaimo tai vaikkapa oma tytär, joka saa psykologiset defenssit ihan ymmärrettävästi päälle - ym vastaavat syyt)

On ihan hyvä että joku tuo tämänkin aspektin esiin "kriittisen miestutkimuksen vallanneeseen" yliopistomaailmaamme.

Mielestäni vielä tärkeämpi pointti olisi tuoda kunnolla esiin "naisten valta lapsiin ja suvunjatkumiseen".

Kumpaakaan noista asioista ei tahallaan huomioida yhteiskuntatieteissä tai silloin kun taas huomenna iltapäivälehdet huutaa (täysin valheellisesti), että naisen euro on 80 centtiä.

Satunnainen toisinajattelija kirjoitti...

Kiitos kehuista. Miten muuten löysit tähän blogiin?

Aiheesta. Koko markkinahumputuksessa minua tympäisee eniten lähinnä yksipuolinen julistaminen toisen sukupuolen pihtailusta ja tästä seuraava oman vastuun välttely.

Oikeastaan aihe ansaitsee oman kirjoituksensa, joten taidan käsitellä sitä hieman myöhemmin.