perjantai 6. marraskuuta 2009

Siperia opettaa - vai opettaako?

Kastematomiesten pääasiallinen ongelma on naisettomuus. Tästä voisi luontevasti päätellä ettei kastematomiehillä ole varaa nirsoiluun; naisen kuin naisen on kelvattava.
Tämän google-haun alta löytyvässä linkissä esitetty väittämä romutetaan perusteellisesti. Jos miehellä on varaa hylätä pelkän pärstäkertoimen perusteella 20-50% naisista (+muut vaatimukset päälle), naisettomuuden ei pitäisi olla mikään ihme. Tästä huolimatta nämä urpot inttävät ettei heillä ole naisten suhteen erityisiä vaatimuksia.

Toinen vastaava kummastelun aihe on baarikäyttäytyminen. Markkinaurpoblogeissa väitetään hyvännäköisten naisten toisinaan valittavan etteivät miehet uskalla lähestyä heitä, koska nämä pelkäävät joutuvansa torjutuiksi. Nyt kun paremmannäköiset naiset ovat yksikseen muiden pyöriessä rumempien kimpussa, luulisi kastematomiehillä olevan elämänsä tilaisuus. Ei. Nyt kastematomies sanoo ettei uskalla lähestyä sitä vapaata kaunista naista, kun tulee kuitenkin torjutuksi. Rumemman luo ei myöskään kannata mennä, koska hänen ympärillään on jokainen yrittämässä. Johtopäätös: jään kummassakin tapauksessa ilman naista.

Miten nuo voivat missään tai koskaan saada naista, kun väitteet ja käytös muuttuvat kulloinkin sellaiseksi, ettei mitään edes yritetä?

Ei kommentteja: