sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Yhdessä yössä supertähdeksi

Luin hiljakkoin erästä pellegigoloblogia, jossa käsiteltiin erään toisen markkinaurpoteoreetikon väittämiä kastematomiehistä. Eräs väittämistä kuului jotekin niin, että vaikka luuseriutta jatkuisi 30+ ikävuosiin asti, koulutetun ja työssäkäyvän luuserimiehen asetelmat muuttuvat ennen pitkää edullisemmiksi. Onneksi kukaan ei ole esittänyt väitettä minulle päin naamaa, sillä olisin joutunut menemään nurkan taakse ja..

-

-

-

-

-

-

-

-

-

AAAAAHHAHHAHHAHHAHHAHHAHHAH
HAHHAHHAHHAHHAHHAHHAHHAHHAH
HAHHAHHAHHAHHAHHAHHAHHAHHAH
HAHHAHHAHHAHHAHHAHHAHHAHHAH
HAHHAHHAHHAHHAHHAHHAHHAHHAH
HAHHAHHAHHAHHAHHAHHAHHAHHAH
HAHHAHHAHHAHHAHHAHHAAAAA...

Repeämään ylläkuvatulla tavalla suojassa väittäjän katseelta, jotten aiheuttaisi hänessä väkivallanpurkausta.

Minä väitän, että jos mies on todellakin pysynyt luuserina 30+ ikävuosiinsa asti, hän todennäköisesti pysyy luuserina myös jatkossa. Vaikka asetelma teoriassa kääntyisi luuserin hyväksi miten paljon tahansa, niin ei se käytännössä kovinkaan paljoa auta. Väite, että naiset alkavat jonkun tietyn rajapyykin jälkeen suosia sosiaalisesti kyvytöntä luuserimiestä on yhtä todennäköinen kuin aikaisemmin kuvaamani 15 vuotta minimipalkalla töitä tehneen sekatyömiehen valitseminen Nokian keskijohtoon. Vaikka ihme tapahtuisikin ja 30+ luuserimies alkaisi saada huomiota naisilta, niin toiset ovat kuitenkin keränneet kokemusta jo 15 vuotta, jotka ovat jääneet luuserilta kokonaan välistä.

2 kommenttia:

Syltty kirjoitti...

Kyllä miehen tilanne oikeasti helpottuu siinä kolmenkympin jälkeen. Kilpailu kolmikymppisistä naisista ei ole niin kireää kuin kaksikymppisistä, sekä moni kilpailija on jo sortunut elon tiellä (=syrjäytynyt, juonut itsensä hengiltä, lihonut liikaa tms).

Se että riittääkö tämä kilpailupaineen hellittämien viemään alemman tason miehen riman ylitse, onkin sitten kokonaan eri juttu. Jos alla on edes jonkinlaisia suhdeviritelmiä ja naiskokemuksia, niin arvelen että kyllä sen huomaa.

Satunnainen toisinajattelija kirjoitti...

Kyse kun ei aina ole pelkästä tarjonnasta, vaan myös hakijan omista vaatimuksista. Varmasti kolmikymppisiä vapaita naisia on suhteessa enemmän kuin kaksikymppisiä. Varmasti kolmikymppiset ovat vähemmän nirsoja kuin kaksikymppiset. Mutta jos mies pitää edelleen vaatimuslistallaan hyvännäköisyyttä, lapsettomuutta ja korkeaa koulutusta, tilanne ei muutu oikeastaan mihinkään.

Miehen kohdalla täydellisen naisehdokkaan odotteleminen on venäläistä rulettia. Voittomahdollisuus on, mutta mahdollisuus karmaisevaan tappioon on vielä suurempi.