torstai 19. maaliskuuta 2009

Steven Seagal konsertoi kiertoradalla

Eilen illalla minulla oli lopultakin tilaisuus katsella paljon hehkutettua Chronicles of Riddick elokuvaa. En ole mikään erityinen scifielokuvien fani, vaikka muutamista genren elokuvista (alienit, stargate ja total recall) pidänkin. CoR ei mielestäni ole niinkään scifileffa, vaan pikemminkin scifileffaksi naamioitunut sekava ja räikeä efektitulitus. Vin Dieselkään ei oikein vakuuta pääosassa. Mieshän on lähinnä yhden ilmeen pökkelö, painien moniulotteisuudessaan samassa sarjassa Steven Seagalin kanssa.

Suomen kulttuurin Steven Seagal tekee taas vaihteeksi paluun, koska ”monet ovat niin pyytäneet.” Mitä vitun järkeä on siirtyä eläkkeelle, jos siellä ei ole aikomustakaan pysyä? En ymmärrä.

3 kommenttia:

Santsu kirjoitti...

Vin Dieselistä tykkää tai ei tykkää. Ja minä rakastan sitä näyttelijää (täältä kaukaa tosin). Leffassa se oli vaikuttava elokuva, mut kestää sen yhden katsomis kerran. Mutta kuitenki, sanon; hyvä leffa!!!!!!!!! :D

Satunnainen toisinajattelija kirjoitti...

Ehkäpä, ehkäpä. Olisi kaiketi pitänyt katsoa sitä vähän pidempään kuin puoli tuntia, mutta kun ei vain kolahtanut.

Jos kauhuscifistä tykkää, niin Event Horizon on ihan kelpo rymistely, tosin toiminta alkaa vasta aivan viimeisellä kolmanneksella. :)

Santsu kirjoitti...

Näinhän se on. Jos ei kolahda nii sit ei kolahda. Koetin aikoinaan kattoo Tom Greenin elokuvan Sormet pelissä, vartin jälkeen luovutin... sama homma Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme-leffan kanssa. :P Kyllä se on tuo jenkki hapatus mikä puree xD