keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Nostalgiamusaa, osa II

Tässä kokoelma biisejä, joiden tahtiin on tullut aikoinaan jorattua hyvinkin rankasti. Suurin osa kappaleista edustaa rakastamaani ihqdaa-(j)ysäripoppia, muutaman valikoidun helmen ollessa tältä vuosikymmeneltä. (Nyyh, ei olisi pitänyt mainita tuota kultaista viime vuosikymmentä, tulee ihan tippa silmään. Silloin oli vielä nuori ja kaunis, enää ei ole kuin kaunis.)

Biisit ovat artistin mukaisessa nimijärjestyksessä. Jouduin valitsemaan vain yhden biisin per artisti, koska muutoin biisejä olisi tullut parinkymmenen sijasta parisataa. Eikä ole mitään järkeäkään rajoittaa otosta pelkästään parin artistin tuotantoon, vaan monipuolisempi tarjonta on paikallaan. Videot ovat taattua youtube-laatua, eli osa videoista kuuluu aika huonosti ja muutamissa ei varsinaista musiikkivideota ole lainkaan. Vaikka musiikista pidänkin, täytyy myöntää osan originelleista videoista olevan silkassa kehnoudessaan varsin hellyttäviä. :)

Nauttikaa, olkaa hyvä.

Ps: Scooter on tehnyt, tekee (ja tulee aina tekemään) ehdottomasti kipeimmät videot. Siis sanan positiivisessa mielessä.



Ei kommentteja: