tiistai 6. lokakuuta 2009

Muutamia nettitreffivinkkejä nörttimiehille

Nämä ohjeet ovat kutakuinkin kronologisessa järjestyksessä, ensikontaktista tapaamiseen. En väitä näiden olevan mikään pomminvarma ”näin saat pillua” checklist, vaan tervettä järkeä on lupa käyttää.
Oman ilmoituksen laittaminen ei kannata, vastaa mieluummin naisten ilmoituksiin.
Omasta ilmoituksesta ei tietenkään ole mitään haittaa. Muista vain se, että parisuhdemaailmaa voi verrata työnhakuun, jossa miehet ovat työnhakijoita ja naiset työnantajia: on tehokkaampaa lähettää CV potentiaaliselle työnantajalle, kuin odotella työnantajan bongaavan sinun ilmoituksesi.

Nettitreffit eivät ole sama asia kuin karjamarkkinat.
Kohdetta ei kannata lähestyä listaamalla ominaisuuksia joita omaa itse ja joita odottaa saavansa. Autokaupassa tämä lähestymistapa toimii, mutta ei parisuhdemaailmassa.

Kuvanvaihto kannattaa, mutta..
ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ lähetä kohteelle mitään alastonkuvia itsestäsi, ellei tämä (poikkeuksellisesti) itse ehdota sitä. Vaikka SINUA kiihottaisikin ajatus alastonkuvan saamisesta, se ei todellakaan tarkoita sitä että NAISET ajattelisivat samalla tavoin.

Kun pääset lopulta kontaktiin naisen kanssa, ole rehellinen.
Valehtelu omasta iästä/painosta/parisuhdetilanteesta/ulkonäöstä/varallisuudesta/whatever voi kantaa jopa ensimmäiseen livekohtaamiseen, mutta naisen haukankatse paljastaa tällaiset petosyritykset liki erehtymättömästi ja tuhoat vain omat jatkomahdollisuutesi.

Naiset vaistoavat miehen epävarmuuden.
Tämä on maailman vanhin ohje, jota ei voi kylliksi korostaa. Julma tosiasia on, että epävarma mies saa 99% treffeistä epäonnistumaan. Ellet ole itsevarma, sinun pitää tulla sellaiseksi. Osa yksilöistä on luonnostaan itsevarmoja, mutta osa joutuu opettelemaan tämän taidon. Opettelu ei ole niin mitään salatiedettä, mutta valitettavasti oikotietä onneen ei ole: sinun on vain treenattava ja treenattava tätä ominaisuutta OIKEIDEN NAISTEN kanssa, ei kotona päätteen ääressä markkinaurpoblogeja lukemalla.

Naiset inhoavat miehen itserakkautta.
Itserakkaus ei ole sama asia kuin itsevarmuus. Vaikka olisit omasta mielestäsi maailman täydellisin ihminen, todennäköisyys on sinua vastaan, sillä treffikumppanillasi on kolme miljardia vertailukohtaa.

Naiset ovat kiinnostuneita miehen sosiaalisista taidoista, eivät tietomäärästä.
ÄLÄ KOSKAAN ota puheenaiheeksi tietokoneesi prosessorin ylikellotusta tai vastaavaa aihetta. Nainen nimittäin esittelee kumppaniaan suvulle ja ystävättärille, ei heidän tietokoneilleen.

Naiset inhoavat suoraa puhetta.
ÄLÄ VAHINGOSSAKAAN tee suoria seksiehdotuksia, ellei erehtymisen vaaraa kerta kaikkiaan ole. Eikä tätä virhettä kannata tehdä varsinkaan ensitapaamisella.

Naiset pitävät epäsuorasta vihjailusta.
Tämä väittämä on ristiriidassa edellisen kanssa, mutta vain näennäisesti. Naiset ovat nimittäin itse epäsuoran viestinnän mestareita, eli he eivät sano ”olen kiinnostunut sinusta” vaan he sanovat ”olen ennenkin seurustellut tupakoivan miehen kanssa.” Vastuu tämän viestinnän ymmärtämisestä on jälleen miehellä, mutta kuten itsevarmuuttakaan, tätäkään taitoa ei opita muutoin kuin kommunikoimalla naisten kanssa.


Lopuksi muutamia yleisluontoisia ohjeita.
Varaudu epäonnistumisiin.
Jos nainen ei pidä sinusta, tilanne on ohi. Ei kannata jäädä rypemään omassa surkeudessaan, vaan unohtaa koko juttu ja jatkaa seuraavaan kertaan.
Oikotietä onneen ei ole.
Kuten monta kertaa mainitsinkin, oikotietä onneen ei ole. Jos pyrit kaikin tavoin viestittämään naisille olevasi välteltävä olento, ei kannata hämmästyä jos nämä kohtelevat sinua sellaisena.

2 kommenttia:

Santsu kirjoitti...

Khylll.... juuri näin. Eipä tuohon ole juurikaan lisäämistä. :)

Satunnainen toisinajattelija kirjoitti...

Lähiaikoina lisää aiheesta..