torstai 19. helmikuuta 2009

Tv sivistää

Talent on mielenkiintoinen ohjelma.

Juontajina toimivat bimbo, ex-alkoholisti ja "kriitikko." Ohjelmassa erilaiset sekopäät saavat tilaisuuden tunkea oma naaman telkkariin. Käytännössä esiintyjät ovat enemmän tai vähemmän surkeita, tuomarien päättäessä onko esiintyjästä mahdollisesti mihinkään.

Kriitikko (jolla on ilmeisesti yhtä hyvä huumorintaju kuin tyypillisellä tullivirkailijalla) painaa hylkäysnappia yleensä jo ensimmäisen viiden sekunnin aikana, riippumatta siitä pitääkö onko esitys oikeasti hyvä ja pitääkö yleisö esityksestä vaiko ei. Bimbo ja ex-alkoholisti ovat hieman suvaitsevaisempia ja malttavat odottaa jopa parikymmentä sekuntia, jos esitys ei ole aivan täydellinen pannukakku. Jossakinhan rajan on tietysti mentävä, mutta jotain rajaa silti kiitos.

Katsokoon ohjelmaa kuka haluaa, mutta en vain ymmärrä miksi ohjelma on niin suosittu kuin se on. Vaikka onhan erilaisten sekopäiden esityksissä tietynlainen huumoriarvo, mutta tuomarinperkeleet syövät tuosta huvista mielestäni aivan liian suuren osan "asiantuntemuksellaan."

Ei kommentteja: