keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Libertaristinen unelma lähenee

Korkein oikeus päätti suuressa viisaudessaan ettei yksityisen valvontafirman suorittamalle sakottamiselle ole estettä. Ilmeisesti lobotomiapotilaatkin ovat saaneet edustuksensa korkeimmassa oikeudessa, kun kaksi alempaa oikeusastetta pitivät firmojen harrastamaa SAKOTUStoimintaa LAITTOMANA, koska sen katsotaan olevan julkisen vallan käyttöä, eikä näiden mielestä myöskään sopimuksen edellytyksenä olevaa aktiivista tahdonilmaisua voi syntyä pelkällä auton pysäköimisellä.

Pysäköintifirmojen toimita perustuu puhtaasti perverssille kannustimelle. Parkkifirma on yksityinen yritys, joka tähtää voiton maksimoimiseen. Nyt kun SAKKOJA (miksi vitussa puhutaan sakoista, kun sakon voi määrätä vain viranomainen?!?) voivat kirjoittaa myös yksityiset voittoa tekevät firmat, niitä myös kirjoitetaan kynät savuten. Kun ihmiset alkavat varoa varoa tiettyjä alueita -> parkkifirman liikevoitto pienenee -> lappuja aletaan kirjoittamaan sen perusteella onko auto millikin pihan puolella jne.

Minä aion saatana vieköön boikotoida joka helvetin firmaa, joka palkkaa moiset paskafirmat pysäköintialueitaan vahtaamaan. Maksaville asiakkaille vittuileminen on kun myyjän kannalta pidemmän päälle erittäin huonoa bisnestä.

Ei kommentteja: