sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Germaanimarketin ihmeellisyyksiä

Vaikka LIDL hyvä kauppa onkin, tiettyjä ostoksia kannattaa välttyä tekemästä. Erehdyin ostamaan sieltä banaaneja, joilla oli suorastaan hämmästystä herättävän halpa kilohinta, muistaakseni 1,2€ tai jotain sellaista. Kaupassa niin hyvältä näyttänyt terttu paljastui kotona silkaksi paskaksi, sillä puolet banaaneista oli pehmentynyt sisältä lähes syömäkelvottomaksi mössöksi.

Toinen ostos jota ketjun kaupoista ei kannata tehdä ovat frikadelli (tai jotain sinnepäin) nimiset jauhelihapihvit, jotka ovat kyllä maukkaita, mutta joissa on aivan käsittämättömän suuria rustomöykkyjä ja jopa luita.

Nämä pari tapausta ovat kuitenkin poikkeus, sillä muutoin lafkan tuotteissa ei ole mitään valittamista. Tarkoitan siis elintarvikkeita, paikan vaatteita tai työkaluja en ole koskaan ostanut.

2 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Mitähän frikadelleja sinä olet ostanut? Meille ostetaan niitä kasvis- kalkkuna frikadellejä ja ne ovat tosi hyviä.
Ei rustoja eikä mitäänä muitakaan ylimääräisiä sattumia joukossa.

Pyysin lapsilta viikon ruokatoiveita ja Lidlin kasvis-kalkkuna frikadellit olivat yksi toiveista. Toisena oli Lidlin maustetut lohkoperunat ja maustetut kanapalat joita saa pakasteesta. :)

Satunnainen toisinajattelija kirjoitti...

Kiitos kommentista, niitä ei ole vielä toistaiseksi liikaa siunautunut. :)

En muista enää mikä maku oli kysymyksessä, mutta kalkkuna/kasvis se ei ainakaan ollut. Tosiaan jo ensimmäistä syödessä "pihvin" sisältä löytyi yksi.. ei vaan kaksi, eipäs kuin kolme rustonkappaletta. Toisessa rustoja ei ollut, mutta jätin kuitenkin enemmän syömisen sikseen.

Ehkä olisi pitänyt olla vähän avoimempi. Hyviä ne kyllä maultaan olivat, mutta enpä ole uskaltanut niitä ostaa tuon "elämyksen" jälkeen.

Jos joskus kokeilen tuota kalkkuna/kasvissekoitusta, niin kirjoitan vielä oliko niissä ylimääräisiä sattumia mukana.