tiistai 17. toukokuuta 2011

Näin se oli

Maailmanhistorian kunnianhimoisin salaliitto toteutettiin maailmanhistorian suurimpien idioottien toimesta, joilla ei loputtomista resursseista huolimatta ollut kykyä harkita mitään muuta skenaariota kuin "lentokoneella päin tornia -> mielettömästi nanotermiittiä torniin -> nanotermiittiä myös naapuritorniin johon ei lennetä lentokoneella -> lentokoneella ylilento Pentagonin yli ja pommi Pentagoniin -> agentit naamioimaan Pentagonin edustaa sen näköiseksi, että sinne osui lentokone (tolppia nurin, koneensälää nurmikolle) -> ammutaan yksi lentokone alas pellolle -> lavastetaan saudit ja egyptiläiset syyllisiksi -> .... -> hyökätään Afganistaniin ja Irakiin -> profit?"
Tulinkin jo aiemmin todenneeksi, että salaliittoteorioihin uskominen on hyvä mittari ihmisen täysijärkisyyden arvioimisessa.

Sekin olisi pitänyt arvata, että heti kun OBL saadaan hengiltä, syntyy valtava salaliittoteorioiden hyökyaalto. Edes Al-skeidan oma ilmoitus johtajansa kuolemasta ei kunnon salaliittouskovaista järkytä. Katsos kun Al-skeidakin on pelkkä CIA:n nukkejärjestö.

Ei kommentteja: