perjantai 10. joulukuuta 2010

Kauniit ja rohkeat

Naiset kelpuuttavat kumppanikseen vain komean miehen.

Tuo on yksi saatanan kestomyytti, jota miehet toistelevat toisilleen varmaan niin kauan kuin ihmisrotu on olemassa. Miehet arvostavat kauneutta niin paljon, että automaattisesti olettavat naistenkin arvostelevan miehiä samalla tavoin.

Olen kysynyt asiaa kymmeniltä naisilta ja vastaus on ollut aina sama: muillakin kriteereillä on osuutensa, mutta miehen persoona on ylivoimaisesti tärkein. Mies voi olla enemmän tai vähemmän kalju. Mies voi olla enemmän tai vähemmän vatsakas. Mies voi olla rähjäinen. (Rähjäisyys ja kiinnostavuus eivät ole toisensa poissulkevia ominaisuuksia.) Silti näillä ominaisuuksilla on paljon vähemmän vaikutusta naismenestykseen, kuin esimerkiksi kusipäisyydellä. Jos mies on lihava, kalju ja luoltaantyöntävä persoona, hänen kannattaisi keskittyä ensisijaisesti luonteensa petraamiseen.

Asioiden oikean tilan voi todeta helposti itsekin tarkkailemalla kaduilla käveleviä pariskuntia. Harva nuori tai hieman vanhempikaan normaalin näköinen nainen seurustelee minkään bodari-kiiltokuvanaaman kanssa, vaan kyllä näiden miesten ylivoimainen enemmistö on aivan tavallisia enemmän tai vähemmän normaaleita taviksia.

Ei kommentteja: