perjantai 26. syyskuuta 2008

Uutissulku

Ikävä juttuhan tuo kauhajoen ammuskelu oli sinänsä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Viime päivinä ei ole paljoa jaksanut telkkaria avata, kun uutisten pääasiallinen sisältö on yhtä ja samaa tavaraa.

Minua on kiusannut koko viikon aivan perkeleellinen väsymys, eikä asiaa auta sekään että huomenna pitäisi lähteä reissuun. Alun perin lähtö olisi ollut tänään, mutta koska ajomatkaa kuitenkin on suhteellisen pitkälti, niin ajattelin etten kiusaa itseäni (ja silmiäni) lähtemällä ajamaan yötä vasten. Ehtiihän sitä perille vielä aamullakin.

Velan ottaminen on vähän kuin kusisi pakkasella housuunsa - hetken aikaa lämmittää ja hetken päästä on entistä kylmempi. Tästä vanhasta viisaudesta minua muistutti päivällä postilaatikosta tipahtanut luottokorttilasku, joka ei tosin ole iso, mutta muistutti kuitenkin terveellä tavalla elämän realiteeteista. (Toinen vanha viisaus sanoo, että jos tunnet olosi yksinäiseksi, ota pankista sadantonnin laina ja jätä se maksamatta - sen jälkeen ainakin joku taho kaipaa kiihkeästi sinua.)

Ei kommentteja: