lauantai 20. syyskuuta 2008

Tulevaisuus

Blogia pitäessäni olen miettinyt josko tekisin tästä enemmän päiväkirjatyyppisen. Tajusin kuitenkin ettei se olisi kovinkaan hyvä idea, sillä silloin teksti olisi jotain tämänkaltaista.

Mikä tahansa arkipäivä: Nousin aamulla seitsemältä ylös ja keitin kahvit. Kävin töissä. Töistä tultuani kävin ensi töikseni suihkussa. Söin. Sitten ajattelin vaihtaa lakanat, mutta kuitenkin päätin etten vaihdakaan. Kenen kanssa ne vaihtaisin ja minkä vuoksi, kun eivät edes ole kovin likaisetkaan. Katsoin telkkaria pari tuntia ja surffailin netissä. Menin nukkumaan.

Mikä tahansa lauantai-ilta: Nukuin aamulla kymmeneen tai puoli yhteentoista. Heräsin. Söin myöhäisen aamiaisen, joka koostui puoleksi kovettuneesta ruisleivästä ja kupillisesta maitokahvia. Siivosin taloa (puolison pakottamana) ja sitten kävin suihkussa. Ajoin autolla kauppaan, jossa nostin shoppailurahaa ja kirosin viattomalle pankkiautomaatille palkkani pienuutta. Kiertelin kaupassa käsivarrenpituisen ostoslistan kera. Tärkeimmän ostoksen eli kaljasalkun hain kyytiin ensimmäisenä. Kiikutin ostokset autoon ja ajelin kotiin. Illalla join kaljaa ja nukahdin telkkarin ääreen, josta herään seuraavana aamuna paikat kivistäen.

Ei kovinkaan lupaava tyyli, eihän?

Ei kommentteja: