tiistai 5. helmikuuta 2013

Kakkahuumoria


Kaksi neitokaista on tiedonannon mukaan paskonut tahallisesti housuihinsa julkisessa kulkuvälineessä. Kun kertomuksesta vähemmän yllättäen nousee kohu, esiin vedetään jokeri jolla mikä hyvänsä asia saadaan muka tekemättömäksi:
Se oli vitsiiiiiiiiiiiiii
Eräs eksäni teki usein äärimmäisen raivostuttavia ehdotuksia ja lopulta kun aloin protestoida, hän pakeni höläyttämällä tuon ”vitsivitsivitsiiiiiiii”. Nih. Olit vain tyhmä kun et tajunnut sen olevan vitsi. Minulla on varsin kehittynyt huumorintaju, mutta ilmoitin ettei tämä ole mitään huumoria, vaan tällä varmistetaan jatkossa vain se etten suhtaudu mihinkään hänen ehdottamaansa vakavasti.

Sama homma tämän bussissapaskomisepisodin kohdalla. Mikäli neidot aikuisten oikeasti pusersivat pökäleet pikkareihinsa, tämä osoittaa viisivuotiaan tasolla olevaa huumorintajua. Mikäli taas koko juttu oli puhdasta huomionkalastelua, tämäkin osoittaa viisivuotiaan tasolla olevaa huumorintajua.

Paskakirja ja paskapokkari sisältävät useita housuunsapaskantamiskuvauksia ja nämä tarinat ovat hauskoja, koska niihin sisältyy tahattomuus. En mistään tähän hätään löydä sitä kuvakaappausta iltasanomien juttusta vuodelta 2004, jossa kerrottiin ulostuslääkettä vahingossa nauttineiden nuorten ripuloineen niin voimallisesti että asunnon tapetitkin menivät vaihtoon. Tälle jutulle voi nauraa ja vilpittömästi. Sen sijaan jos samat nuoret olisivat nauttineet ulostuslääkkeet tietoisesti tahallaan ja sitten roiskineet schaibansa pitkin seiniä, koko juttu herättäisi vain inhoa ja yökötystä.

Ei kommentteja: