perjantai 28. tammikuuta 2011

Pitäkää tunkkinne

Yritykseni hakea erään pankkiryhmittymän luottokorttia sai taas kerran vittumaisen lopun. Yritys ei suinkaan ollut ensimmäinen, vaan peräti neljäs tulokseton kerta. Todennäköisesti myös viimeinen.

Viimeisimmässä hakemuksessa olin jo tietääkseni täyttänyt kaikki luotolliseen tiliin vaaditut ehdot (yli ½ vuotta töissä, ei kupruja, ei luottohäiriömerkintää), mutta pankki lähettikin täsmennyspyynnön työsopimustani koskien. Lähetin sen ja lisäsin mukaan vielä käsinkirjoitetun lappusen, jossa pyysin selvennystä mahdollisen kielteisen päätöksen syistä, sillä onhan nyt aivan vitun järjetöntä lähtellä hakemuksia pelkästä hakemisen ilosta.

Viikko tai pari kirjeen postittamisesta KIELTEINEN päätös tuli, joka ei kyllä sinänsä enään yllättänyt. Olin vain äimänä pankin väittäessä ettei kielteistä päätöstä voi perustella, koska SYITÄ EI VOI YKSILÖIDÄ.

Mitä perkeleeen saatanan helvettiä?

Ei voida yksilöidä??!!?!?

Kristallipallostako ne arvioivat ihmisten luottokelpoisuuden?!??!?! Tuolla tavalla perustellen myönteistäkään päätöstä ei voida perustella mitenkään, jos päätökseen vaikuttavia tekijöitä ei muka voida yksilöidä.

Päätin mielessäni, että haistakaa pitkä ja haiseva kanootinmuotoinen vittu. Onneksi olen sentään terveen pankkiryhmittymän jäsen, joten voin hakea luotollisen tilin sieitä ja unohtaa tuollaiset kusetuspankit.

Ei kommentteja: