keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Peräkammarissa jytisee

Lupasin aiemmin etten enään koskaan kirjoita markkinaurpoudesta, mutta nyt aion ainakin osittain perua päätökseni. Syy:
60kg painavien herkkien ja luovien miehenalkujen pitäisi alkaa naimaan puliakkoja ja leväperäisiä ihramahoja saavuttaakseen oman tasonsa? Hah.

Jos he oman tasoisiaan hakisivat, he hakisivat 60kg painavia luovia, herkkiä, lahjakkaitakin naisia. Mutta eivätpä taida saada, koska miehen ja tasot määritellään eri kriteerein.

Tuo todistaa seksittömän elämän olevan naisettomille luusereille paljon vähemmän vastenmielinen vaihtoehto kuin pelkkä ajatus seksin harrastamisesta vääräntasoisten ihmisten kanssa. Olenkin aina vilpittömästi ilahtunut kun naisettomat luuserit paljastavat naisettomuutensa syyn noin avoimesti. Tieto auttaa minua välttämään alituisesti vaanivaa kiusausta suhtautua naisettomien luusereiden hätään vakavasti.

Kamppailu markkinoita (tai miljoonan vuoden evoluutiota) vastaan nyt vain sattuu olemaan koko lailla turhaa. Ensimmäinen askel on nostaa perseensä penkistä ylös ja mennä ulos ihmisten sekaan tuloksettoman netissä valittamisen sijasta. Ellei menestystä yrityksestä huolimatta tule, on käytettävä aikaa ja vaivaa tullakseen paremmaksi muiden silmissä, tai laskettava omaa vaatimustasoaan. Kaikki muunlainen toiminta on pelkkää mustan selittämistä valkoiseksi.

Ei kommentteja: