keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Totuuden sanoja

Minä esimerkiksi tykkään juoda viinaa sekä olutta ja taloni piha on huonosti hoidettu. Olen myös eronnut ja tunnustan tukistaneeni poikaani kun hän tervasi naapurin kissan.
Jos nyt yhteiskunnasta poistetaan ne 40 000 pahinta rikoksentekijää rima nousee heti. Seuraavaksi vaaditaan puistoissa juopottelevien ja kuseskelevien amatöörijuoppojen joukkolahtausta. Kun heistä on päästy joutuvat tulilinjalle parvekkeilla polttavat ja silloin tällöin viinaa naukiskelevat miehet, jotka eivät pysty pitämään talonsa etupihoja aina edustuskunnossa. Ja kun kymmenen vuotta kuluu lahtipenkkiin lähtevät Lenita Airiston aloitteen pohjalta kaikki huonosti pukeutuvat sekä puvun kanssa tennissukkia käyttävät miehet. Tässä vaiheessa maahanmuutolle on todella tarvetta. Suomalaisia miehiä edustavat enää yleinen syyttäjä ja joukko tutisevia hovioikeudenneuvoksia sekä syytteeltä sattumalta säästyneitä poliiseja.
Yrittäkäämme siis kestää nuo muutamat pahikset keskuudessamme.

Pienellä varauksella allekirjoitan ylläolevan kappaleen täysin. Kuten eräs juutalainen suurmies totesi jo 2000 vuotta sitten: Köyhät ja luuserit teillä on aina keskuudessanne.

Ihme vain, etteivät nämä köyhyyttä ja epäsiisteyttä suuresti vihaavat kyykyttäjät ole jo suurin joukoin muuttaneet singaporeen, jossa jo purukumin hallussapidosta rapsahtaa satojen eurojen sakko.

Voihan tietysti olla, että he haluavat muuttaa koko maailman yhdeksi suureksi singaporeksi, joka on vielä pelottavampi tulevaisuudennäkymä.