keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Ennen ja jälkeen 17.4

X on ääriliberaali, joka oli jonkin aikaa Mäenpään entisessä puolueessa Suomen kansan sinivalkoisissa. Puolueessa tuntui olevan katto korkealla, kun sinne mahtu ääriliberaaleja ja äärikonservatiiveja. Ehkä avoin rasismi yhdisti, liberaalit oikeudet nimittäin eivät koske väärän värisiä ihmisiä.

X kutenkin loikkasi takaisin Kokoomukseen, muut sinivalkoiset taas Vapauspuolueeseen. Uusimmassa blogikirjoituksessaan hän kuitenkin itse kertoo äänestävänsä Perussuomalaisia. Ota tästä nyt sitten selvää.

Nyt henkilö X on eronnut Kokoomuksestakin. Libertaristien ajatusmaailmaa voisi kuvailla parhaiten sanalla ”sekava.”
Toisin sanoen, jos menette äänestämään vaaleissa, hyväksytte vaalien lopputuloksen etukäteen sitä tietämättä. Joten jos menette äänestämään, luovutte oikeudestanne valittaa vaalien lopputuloksesta. Tiedätte aivan hyvin etukäteen, että useimmat muut todennäköisesti äänestävät eri tavalla kuin te itse. Joten nyt loppuu se itkuparku ja ruikutus siitä vaalituloksesta, itsepähän äänestitte!
Tyhmää, todella TODELLA tyhmää. Äänestämisellä ilmoittaa kannattavansa jotain puoluetta, mutta äänestämättä jättämisellä ilmoittaa kannattavansa kaikkia vastustamiaan puolueita. Nukkumaan jääminen ei ole protesti yhtään mistään, paitsi kannattamaansa ajatusmaailmaa kohtaan.

Ei kommentteja: